skip to Main Content

Het werk op de boerderij doen we niet alleen.  De Kleine Wildenberg is een Zorgboerderij en biedt werkplekken aan mensen voor dagbesteding, beschut werk en vrijwilligerswerk. Ook draaien er soms stagiaires mee op de Zorgboerderij. Denk jij dat meewerken op de zorg- en recreatie boerderij iets voor je is?
neem dan contact met ons op!

Dagbesteding

Dagbesteding bij de Kleine Wildenberg voor mensen met een beperking , die mee willen draaien in het ritme van de zorg- en recreatie boerderij, de veelzijdigheid en de veranderingen van de seizoenen. Sociaal contact en belevingsgericht werken, we gaan uit van datgene wat iemand kan.

Beschut werk

Werken op de boerderij, de veelzijdigheid van de boerderij, de zorg en de recreatie maakt de Kleine Wildenberg tot een unieke werkplek. Ruimte, rust en regelmaat, sociaal actief zijn en nuttig werk doen. Op de boerderij is aandacht voor gezondheid, waar komt ons eten vandaag en hoe gaan we om met de mensen en dieren om ons heen.

Vrijwilligerswerk

Soms hoeft iemand, om welke reden dan ook, niet meer deel te nemen aan het arbeidsproces maar wil nog wel graag wat doen, bijdragen, toevoegen…  Op de zorgboerderij werken we dan ook graag met vrijwilligers. Vrijwilligers werken samen met deelnemers of doen zelf van allerlei werkzaamheden op de boerderij. Zonder onze vrijwilligers zou deze plek niet zo vruchtbaar zijn…!

Back To Top