skip to Main Content

Boerderijpost

Geluk ligt voor het oprapen

Alvast wat proeven van het rijke boerderijleven?
Bij de start van ieder seizoen, delen we in onze Boerderijpost leuke tips, inspiratie en klein geluk van het leven hier op de boerderij.

We hopen je te mogen inspireren!

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief één keer per kwartaal

* benodigde gegevens

We verkopen nooit je gegevens aan derden.

Betsie, Margreet, Lars, Bibi en Sam

Wij hebben het weer erg naar onze zin gehad.

Juffertje is een fijn huisje, het bedstee-stapelbed zijn de kinderen weg van! De kinderen hebben fijn geskelterd en we zijn een paar keer op de tandemfietsen op pad geweest. En genoten in de jacuzzi, fijn dat jullie die extra goed schoonmaken/ ontsmetten. De hamburgers die wij kregen waren overigens ook heerlijk. Dank jullie wel!

Hannah en Benjamin

Een klein paradijsje op het platteland!

Tandems, bakfietsen en skelters, een joekel van een trampoline, helpen de dieren voeren, ’s ochtends eitjes halen bij de kippen, bubbelen in een jacuzzi in de wei, vrienden maken met de ezels, elpee’s draaien op de platenspeler, spelen met alle Playmobil wat er al is en verblijven in een prachtig mooi ingericht vakantiehuis. Wat wil je nog meer tijdens een familie weekend? Ondertussen lekker borrelen met familie, kokkerelen en bijkletsen. Wat een feestje! Wij komen zeker terug.”

Lisette

Wat hebben we het fijn gehad bij jullie.

De kinderen hebben zich erg vermaakt met het helpen voeren van de dieren. De huizen zijn prachtig. De gastvrijheid van jullie is super. De Paaseieren zoeken was een aangename verrassing. Nogmaals hartelijk dank voor een prachtig weekend.”

Fam. Kikkert

Het liefst voorkomen we teleurstellingen, dus boek onze populaire accommodaties op tijd!

Nu al enthousiast?

Back To Top