skip to Main Content

Algemene voorwaarden

Wie zijn wij:
Boerderij de Kleine Wildenberg
, Wildenbergsweg 6, 7431 PW, Diepenveen. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen die, direct op indirect, zijn gedaan bij Boerderij de Kleine Wildenberg. Ons KvK nr is: 61602140

 • Boekingen
  Je kunt een verblijf bij Boerderij de Kleine Wildenberg boeken als je 18 jaar of ouder bent. Boerderij de Kleine Wildenberg behoudt zich het recht voor om ten allen tijde – zonder opgaaf van redenen – een boeking te weigeren. We proberen altijd snel te reageren. Je mag dus verwachten dat we bij een boeking binnen 2 werkdagen na ontvangst per e-mail aan je bevestigen en factureren. Als er iets niet klopt (ook wij kunnen een foutje maken), kun je ons daarover mailen. Ben je binnen 2-3 werkdagen na de boeking niet in het bezit van een schriftelijke bevestiging (tevens factuur) of heb je geen bericht terug ontvangen, neem dan contact met ons op.
 • Prijs
  We proberen onze prijzen altijd correct weer te geven op onze website www.dekleinewildenberg.nl
  Van prijskortingen en/of speciale aanbiedingen kan geen gebruik meer worden gemaakt, nadat de bevestiging/factuur door Boerderij de Kleine Wildenberg is verzonden.
 • Verhuur
  Bij de overnachting zijn inbegrepen: huur van de accommodatie, btw, verbruik water en elektra, gebruik van en toegang tot het erf van de familie van Ginhoven-Kolkman.
  Bijkomende kosten.
  Wij vragen extra kosten voor bedlinnen en (12,- p.p. in 2024) en schoonmaak (prijs afhankelijk van de accommodatie).
  Service van de Boerderij: Wij proberen met de zorgboerderij de service van je verblijf te vergroten en doen ons best om onderstaande voor je te doen. Wanneer je hier iets in mist, kan het zijn dat het op is of vergeten, we hopen hiervoor op je begrip en je kan het natuurlijk altijd aangeven bij ons.
 • Opgemaakte bedden
 • Handdoekenset / Keukenset
 • Brandhout (voor de terraskachels of gebruik bij vuurplaats)
 • wifi
 • koffie (nespresso)
 • thee (fleur de café)
 • gebruik van de aanwezige fietsen, tandems, skelters enz.
 • mee proeven van de boerderij
 • toegang tot de Hooibioscoop (op verzoek/overleg)
 • voor kleine kinderen: kinderbedje / kinderstoel
 • Wil je overdag bezoek ontvangen tijdens je verblijf bij Boerderij de Kleine Wildenberg? Overleg dit dan even met ons. Wij willen graag weten wie er op ons erf verblijft.
 1. Toeristenbelasting en heffingen
  De prijzen voor de huur van een accommodatie zijn exclusief toeristenbelasting. Toeristenbelasting moeten wij afdragen aan de gem. Deventer. In 2024 betaal je €1,08 per persoon per nacht.
 2. Huisdieren
  Het is bij ons niet toegestaan je eigen dieren mee te nemen.
 1. Betalingen
  Boekingsbedragen dienen uiterlijk 2 maanden voor aankomst datum betaald te worden. Bij boeking binnen 10 weken voor aanvang van het verblijf moet het gehele boekingsbedrag in een keer voldaan worden. Bij niet tijdige of onvolledige betaling van de gefactureerde bedragen kunnen we de reservering eenzijdig annuleren, we zullen u dit per mail of brief kenbaar maken.
 2. Annulering
  Bij een ontbinding of annulering binnen 1 maand voor de geplande aanvangsdatum van het verblijf rekenen we een ontbindingsvergoeding van 80% van het boekingsbedrag. Bij een annulering  tussen de 1 en 2 maanden voor aanvang rekenen we 50% van het boekingsbedrag. Annuleer je langer dan 2 maanden voor aankomst, dan rekenen we 10% van het totale boekingsbedrag of je kan de reservering kosteloos verzetten naar een andere datum (in overleg en op basis van beschikbaarheid). Reeds betaalde gelden zullen worden verrekend met de te betalen ontbindingsvergoeding. Indien nog niets betaald is, worden bovengenoemde bedragen in rekening gebracht. Je kunt via je eigen reisverzekering ook een annuleringsverzekering regelen waarop deze kosten veelal te verhalen zijn.
 3. Aankomst en vertrek
  Na je boeking ontvang je van ons een reserveringsbevestiging die tevens dient als factuur. Deze reserveringsbevestiging kun je bij aankomst tonen als toegangsbewijs. Onze aankomsttijden zijn vanaf 15.30 uur. Op de dag van vertrek dien je de accommodatie vóór 10.30 uur te verlaten. Op zondag is er een mogelijkheid voor een late checkout, dit kun je bij je reservering aangeven.
 4. Aansprakelijkheid
  Boerderij de Kleine Wildenberg aanvaard geen aansprakelijkheid voor: diefstal, verlies of schade, van welke aard ook, tijdens of ten gevolge van een verblijf op onze boerderij, het onklaar geraken of buiten werking stellen van technische apparatuur en het uitvallen of sluiten van voorzieningen op de boerderij. De huurder en degene die hem of haar vergezellen, zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verlies en/of schade die voor Boerderij de Kleine Wildenberg, de boerderij en/of enige derde zal ontstaan als direct of indirect gevolg van hun verblijf, ongeacht of dit werd veroorzaakt door handelen of nalaten van henzelf dan wel van derden die zich door hun toedoen op de boerderij bevinden alsmede van alle schade die veroorzaakt is door enig dier en/of zaak die zij onder zich hebben. Bij niet juist gebruik c.q. niet juist achterlaten van de accommodaties kunnen aanvullende (schoonmaak)kosten worden doorberekend.
 5. Klachten
  Het kan natuurlijk voorkomen dat je een klacht hebt. Laat dit ons zo snel mogelijk weten. Zo stel je ons in de gelegenheid het op te lossen. We zullen ons uiterste best doen je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
 6. Privacy
  Het privacy beleid van Boerderij de Kleine Wildenberg maakt onderdeel uit van deze Algemene voorwaarden en is online te vinden.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we beantwoorden je graag!
email: info@dekleinewildenberg.nl  of op telefoon nummer 0570 600794.

Back To Top