skip to Main Content

 

“Op zoek naar rust, naar tijd voor elkaar en genieten van de eenvoud van het buitenleven!”

Terug naar de Roots

In de drukke jaren van ons jonge gezin en twijfel over toekomst, kansen in werk en geluk kwamen we terug op de plek waar Margreet geboren is. 
We hebben na onze studies de wereld verkend. Margreet heeft jaren als fysiotherapeut gewerkt en Lars als manager binnen verschillende Retail organisaties. Een druk bestaan volgde, veel van huis weg en weinig tijd voor elkaar.  Op de boerderij vonden we de rust van het ‘buitenleven’ én de uitdaging in het werk. Met het voortzetten van het familie bedrijf lag er een kans om “het roer om te gooien”. 

Wij, Margreet en Lars van Ginhoven, wonen sinds 2010 samen met onze kinderen Sam (2007) en Bibi (2008) bij Betsie op de boerderij. Wij houden van onze omgeving en het is fijn om dichtbij familie en vrienden te zijn. Met de cliënten en vrijwilligers van de zorgboerderij, doen we het werk dat gedaan moet worden op de boerderij. De puurheid van de mensen en de eenvoud van het geluk, waarvoor zij afhankelijk zijn van anderen, is bijzonder om deel van uit te mogen maken.  Daarnaast ontvangen we natuurlijk graag gasten in onze recreatie verblijven. We laten iedereen dan ook zo veel mogelijk mee genieten van deze plek!

Heb je ook even behoefte aan rust en ruimte, een plek waar eenvoud inspireert en je even terug kan naar waar het echt om draait? 

✓ sfeervolle accommodatie
✓ waar “buiten spelen” gewoon is
✓ waar jezelf tot rust komt
✓ én dichtbij ♥︎ Deventer

 

OOK ENTHOUSIAST?

Wees op tijd met reserveren als je van een specifieke accommodatie gebruik wilt maken. 

“Op deze boerderij leerde ik hoe de groenten van het land kwamen, met dieren omgaan en elke dag buiten spelen! (Margreet)

8 Geschiedenis
21742959_1112427535557937_7299205393914445620_n Gastenboek
juf slaapkamer Accommodaties
PeggeHuisbloemen Boerderij
Back To Top