skip to Main Content

Laat uw reactie achter op onze website!

of (liever nog) via de link hiernaast op Zoover! 

 

Naam

E-mail

Reactie over je verblijf op de Boerderij:

Complimenten waar we trots op zijn!

Met onze kinderen en kleinkinderen een midweek op de Kleine Wildenberg doorgebracht. Drie huisjes voor ons achten.

We hebben genoten van de gastvrijheid van Margreet en Lars, van de ruimte, van de aandacht voor kleine dingen en van de voorzieningen. De jongens (9 en 6 jaar) hebben eindeloos geskelterd, met Lars de dieren gevoerd, samen met de volwassenen vuurtje gestookt en groente uit eigen tuin geoogst. Een heerlijke plek om samen te zijn!

Wat hebben wij genoten bij jullie! Wij zijn drie week geweest en het was elke dag feest. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen en worden op een leuke manier betrokken bij het voeren van de dieren en het rijden op de tractor. De leuke verschillende fietsjes, de trampoline en de zandbak waren ook elke dag weer een succes. Ook voor uitstapjes is dit een leuke plek, we zijn veel in Deventer geweest, een super leuke stad op fietsafstand, de bunkers van de IJsselinie hebben we bekeken en er zijn genoeg mooie wandel-en fietsroutes om je bezig te houden. Daarnaast was de jacuzzi heerlijk! Lars en Margreet, bedankt!

"Wat een heerlijke plek. Precies wat we hoopten toen we een weekend op de boerderij boekten." 

Net terug van een midweek op de Kleine Wildenberg genieten we thuis nog na. Mijn zus en ik en mijn 2 puberkinderen (ja, ook voor die leeftijd is het goed vertoeven), hebben veel plezier gehad van de mooie accomodatie (‘t Kippenhok), de heerlijk verse groente uit de boerderijtuin, de gastvrije ontvangst en behulpzaamheid van de beheerders en het aangenaam buiten zijn rondom het huisje (eigen terras en eigen tuin). Op de fiets de prachtige omgeving verkend, een dagje Deventer gedaan en genoten van het boerderijleven. Een echte aanrader deze locatie!!
Aafke Mensinga, Eenrum

Wij verbleven twee weken geleden in het Kippenhok met het hele gezin – 5 personen – voor een midweek. Onze kinderen hebben er nog altijd de mond van vol.
Hoogtepunten van deze vijf dagen: de ontwapenende gastvrijheid van ‘boer’ Lars, Margreet en Betsie en natuurlijk de kinderen. Meteen werden wij een deel van de boerderij alsof we daar al jaren thuishoorden. De absolute rust en aanwezigheid van de dieren waren voor iedereen een grote meerwaarde. Er was meer dan één moment dat we gewoon konden neerzitten en genieten van het zicht en verder niets. Voor onze dochter was de wandeling met het kalfje onvergetelijk, de oudste zoon vond het jammer dat we de kruiwagen en schoolwagen niet konden meenemen naar huis en onze jongste vond het hilarisch dat het kalfje had gelikt aan zijn handje. De namen van Merel en Vera komen dagelijkse ter sprake en we moeten al twee weken zeggen tegen onze kinderen dat er geen varkens in onze tuin kunnen. En ook geen kippen of pony’s of kalfjes of ezels of…
Wij vonden de uitstap naar Deventer ook bijzonder leuk, alleen was het jammer dat onze kinderen na één uur terug naar ‘huis’ wilden. (Lees: de boerderij, dus.)
Wij vonden het allemaal bijzonder geslaagd! Voor herhaling vatbaar.

Wat een heerlijke plek om er even tussen uit te zijn. Heel veel oog voor het moment, denk aan leuke verse bloemen op tafel, ouderwetse LP’s voor op de platenspeler, warme kamer bij aankomst. We zijn 6 keer in het bubbelbad geweest. Wat een luxe om in de vrieskou onder de sterrenhemel te liggen! De jongens vonden de skelter, de trampoline en alle dieren fantastisch! Een plek om terug te komen. Bedankt Margreet!

Net terug van een midweekje weg naar Diepenveen, we zaten in de Pipowagen. Wat een ontzettende leuke knusse plek! Een heerlijke plek met veel privacy. We troffen ondanks de niet al te goede weersverwachtingen het gelukkig met het weer.  Met de kinderen op de tandem (die daar te leen staat) naar Deventer was goed te doen! Ook een wandeling naar hotel Gaia was een bijzondere ervaring. Dit vroegere landhuis met grote tuin en opvallend interieur was erg leuk om even een koppie te doen.... (zoals we dat vanuit Noord-Holland zeggen) Maar veel buiten gegeten 's avonds en 's middags aan de picknicktafel, 's morgens vaak een vers eitje van de kippen, kortom we hadden ons prima vermaakt!! Kinderen waren vaak te vinden op de grote trampoline en bij de vele bijzondere fietsen in de schuur. Oooh als laatste vonden we het kampvuur ook erg gezellig, dat Lars had aangestoken en eigenlijk alle gasten die er verbleven met kids bij waren. Wij hebben het super leuk gehad en wie weet zien ze ons nog eens terug! mvg familie Meijer

Wij hebben het heerlijk gehad in de pippowagen op de kleine Wildenberg! De omgeving is prachtig, de hottub zalig en de pippowagen goed verzorgd en knus. Wij komen graag nog eens terug.

Wij hebben afgelopen weekend doorgebracht in de pipo wagen van de Kleine Wildenberg. Wat een fantastische wagen en op een mooie plek! Het is echt een beetje back to basic. Omdat het weer wat kouder was, moesten we zelf de houtkachel opstoken en we hadden ook de hot tub gehuurd die ook hout gestookt is. De hot tub was echt super! In de buitenlucht tussen de ezels en koeien genieten van het warme water. Bij aankomst hebben we een rondleiding gekregen van Margreet en hebben we ook het voederen van de varkens meegemaakt. Onze dochter van 5 heeft zich goed vermaakt!

We hebben een heerlijk weekend gehad. Met een hartelijk ontvangst door Margreet en zoon Sam.
Wij waren aangenaam verrast door de inrichting van ons tijdelijk huis 'De klaproos' o.a. door de gezellig vaasjes met bloemen. Alles was aanwezig voor een fantastisch verblijf! Een aanrader 🙂

Heerlijke midweek gehad, veel te kort. Wat een fijne plek. Wij zaten in het Kippenhok. Toen we aankwamen stonden er overal vaasjes met bloemen, zo leuk.
We hebben genoten van de dieren (met Lars mee voeren is een aanrader!), het bubbelbad, de massage, het tuintje mét kippen en het kampvuur.
Echt een aanrader. Het ging veel te snel, dus wij komen zeker terug. Dank Margreet en Lars.

Wij zitten nog na te genieten van een heerlijk weekend verblijf in de Pipo wagen. Hoe verrassend is deze, met platenspeler en het houtkacheltje, geweldig..met alle oog voor detail en aandacht ingericht. Alles klopt! Dit staat synoniem voor alles op de Kleine Wildenberg. Je voelt de zorg, de liefde en de aandacht. Onze zoon mocht mee dieren voeren met Betsie. Hij vond het prachtig! Ook zijn er veel speeltoestellen voor de kinderen, en fietsjes. De hottub was ook geweldig, zo leuk om die zelf op te stoken en natuurlijk ook om in te zitten. En bij het opstoken van de hottub kregen wij regelmatig bezoek van de lieve ezels Dip en Dap. Het uitzicht over het weiland, en naar het bloemenveldje werkte zo rustgevend. Wij hebben echt genoten van de Pipo wagen, de rust, de omgeving en de heerlijke ontbijtjes van Margreet. Wij komen zeker nog een keer terug! Bedankt voor alles Betsie, Margreet en Lars!

Wij hebben afgelopen weekend alle huisjes op De Kleine Wildenberg gehuurd voor ons jaarlijks familieweekend. We hebben een geweldig weekend gehad.

De kinderen hebben het hele weekend gespeeld in speeltuin en de garage met allemaal speelattributen. Ook vonden ze de dieren op de boerderij fantastisch!

De volwassenen hebben zich prima ook vermaakt in de jacuzzi en heerlijk genoten van het prachtige weer in de tuin.

Alle huisjes zijn super ingericht, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Bv in elk huisje liggen speelgoed/spelletjes. In elke kamer staan verse wilde bloemen. Naast je bed op het nachtkastje en zelfs in de badkamer.

We hebben de traditie om elk jaar een nieuwe locatie te kiezen voor het familieweekend, maar ik ben bang dat De Kleine Wildenberg NIET te overtreffen is. Dus wie weet tot volgend jaar!

 

 

Back To Top