skip to Main Content
De Kleine Wildenberg Boerinnenkalender Fotoshoot Op Loactie Inspirende Fotolocatie

Boeren en Boerinnen-kalender

Het Nederlandse platteland heeft veel verborgen schoonheid, zo bewijst de Boerinnen Kalender al jaar in jaar uit. Maar natuurlijk zijn er ook heel veel stoere boeren in Nederland te vinden. 

Het is al weer even geleden dat er hier een fotoshoot was. En wat voor één! De mooie boeren en boerinnen werden op de foto gezet voor de bekende kalenders bij de Kleine Wildenberg.

En toen werden we begin oktober uitgenodigd voor een release party….

Lars en ik, samen op weg naar Dronten, want tja dat moeten we toch wel een keer meemaken dachten wij. Het was even wennen om met zoveel mensen voor het eerst weer binnen bijeen te zijn (na de Corona periode), maar we hebben onze ogen uitgekeken☺︎. De boeren en boerinnen werden voorgesteld, er was muziek en genoeg drank… Want we waren te gast in Sociëteit Ad Libitum in Dronten, ja, die van de agrarische opleiding.

Het was leuk om mee te maken en met een doos vol goodiebag materiaal gingen wij weer huiswaarts. Mét kalenders natuurlijk.

Iedereen is ontzettend enthousiast en wat zijn het mooie foto’s geworden. Leuk om hieraan mee te hebben gedragen met de Kleine Wildenberg. Stiekum kijken we alweer uit naar de volgende shoot.

Wil jij ook een kalender bestellen? Dan kan!

deboerenkalender.nl
boerinnenkalender.nl

Back To Top