skip to Main Content

Ontspannen vergaderen in een inspirerende landelijke omgeving?

Vergaderen hoort bij je werk, maar je wilt wel eens iets anders dan je tijd doorbrengen in saaie vergaderruimtes. Soms zijn er onderwerpen te bespreken die vragen om een andere setting, een sfeer van gezelligheid, gemoedelijkheid en groen.

Je wilt nieuwe inspiratie opdoen én daar kan een verblijf in een sfeervolle en natuurlijke omgeving bij helpen. Bij de Kleine Wildenberg vind je die inspiratie volop! Ook geven we je onderaan dit blog nog wat leuke tips voor teambuilding-activiteiten voor een onvergetelijke teamdag.

Boerderij de Kleine Wildenberg buitenlocatie natuur groen inspirende vergaderlocatie vergaderen in het groep teamdag teambuiling regio deventer

Bij de Kleine Wildenberg kun je terecht voor een vergadering of teamdag.

  • In een prachtige omgeving
  • Net buiten de stad Deventer en 10 min. vanaf de A1
  • Sfeervolle ruimte, comfortabel en uniek
  • Authentiek, huiselijke en sfeervol
  • Met lekkere koffie bij de houtkachel
  • Altijd inclusief koffie en thee en lekkernijen tussendoor
  • En gebruik van flipover, beamer en scherm mogelijk

Bij De Kleine Wildenberg kun je je hoofd even helemaal leeg maken. Stap uit je dagelijkse werksfeer en geniet van de natuurlijke omgeving. Vanuit de rust kun je weer volop nieuwe inspiratie en ideeën opdoen en stappen vooruit zetten met je team. Je kunt in deze omgeving heerlijk wandelen in een groene omgeving. Ook laten we je graag onze (zorg)boerderij zien met moestuin en kruidentuin op ons boerenerf. (tijdens jullie lunch ‘pluk je hier de vruchten van’!)

We verzorgen met liefde de catering voor jullie teamdag. Er zijn veel opties bespreekbaar qua lunch of diner.

Boerderij de Kleine Wildenberg - inspirerende vergaderen vergaderlocatie teamdag teamontwikkeling natuurlijk vergaderen natuur buiten activiteiten stijlvol lichte ruimte knus regio deventer

Onze boerderij ligt op fietsafstand van Deventer, in Diepenveen. Deze locatie is goed bereikbaar met de auto via de A1 en A50. Vanuit Hengelo ben je in 45 minuten bij de Kleine Wildenberg en wanneer je vanuit Apeldoorn naar deze boerderij rijdt, ben je er met een klein half uurtje. Er is bij ons voldoende gratis ruimte om te parkeren.

Hier lees je meer over onze arrangementen of het boeken van een vergaderverblijf!

“De bijzondere ambiance maakt dit onderkomen zeer geschikt als groepsaccommodatie voor het geven van trainingen en ontvangen van groepen.”

Rob (sheepdog experience)

Tips voor de invulling van je teamdag

Ben je nog op zoek naar een creatieve en bijzondere invulling van je teamdag? Bij de Kleine Wildenberg beschikken we over 8 hectare buitenruimte. Er is dus voldoende ruimte voor teambuilding activiteiten of vergaderbreaks.

We denken graag met je mee in de invulling van je teamdag en delen alvast enkele tips voor je.

Boerderij de Kleine Wildenberg vergaderen buitenlocatie natuur omgeving deventer workshop schapendrijven sheepdog experience

Krijg je team in beweging met de sheepdog experience

Sheepdog experience is een unieke teambuiling, speciaal ontwikkeld voor de zakelijk markt. Het is een workshop schapendrijven met behulp van honden.

Je stapt, samen met je team, een weiland in. Je neemt een flinke teug frisse lucht en bekijkt de schapenkudde van een afstand. De schapen kijken ook naar jullie. Samen gaan jullie op expeditie in het groen.

Een workshop met Border Collies en schapen is als schaken: iedere pion die wordt verzet is van belang. De schapen laten zich niet zomaar verplaatsen, dat vraagt focus en teamwork. Nadenken, heel goed kijken en proberen…maar ook samen fouten maken, foeteren en lachen. De schapen en de Border Collies (onder leiding van Rob Bouwens) hebben eindeloos geduld. Jullie ook? 

Wat levert een sheepdog experience jouw team op?
– inzicht in de communicatie en samenwerking in je team
– inzicht in jouw rol en leiderschap in een team.
– een bijzondere ontmoeting met Border Collies en schapen
– een unieke ervaring
– een frisse neus!
– een onvergetelijke dag.

Gun je jouw team een boeiende teamdag op een inspirerende locatie, in combinatie met een sheepdog experience?

Boek dan je vergaderverblijf via onze website.

Back To Top