skip to Main Content
Beachclub Valencia- Deventer-uit Eten- Dineren- Vanaf De Kleine Wildenberg - Eten Met Gezin - Lunch -wine En Dine -borrel En Bites

Lekker eten in Deventer aan het water doe je bij restaurant Beachclub Valencia

Vaak krijgen wij de vraag, waar kan je goed en lekker uit eten? Ook wij ontdekken telkens nieuwe plekjes in of rondom Deventer.
Dit keer streken we neer bij Beachclub Valencia voor een heerlijke lunch op het terras van dit fraaie restaurant.

Shared dining, proef de lekkerste gerechten

De smaken van Valencia, maar dan in Deventer. Aan het water zit je hier in een prachtig ingerichte beachclub. De kaart staat vol lekkere mediterrane gerechten, om met elkaar te delen. Het shared dining concept is erg gezellig voor een avondje romantisch en culinair genieten of een gezellige familie lunch.

Vanaf onze boerderij is het een kwartiertje fietsen, een mooie route langs de IJssel en het oude centrum van de mooie Hanzestad Deventer. Je bent er zo….

Mediterranean Sunday☀️

Elke zondagmiddag kun je hier genieten van een mediterranean sunday. En dat deden wij ook! We starten met een sprankling sangria waarna we eerst 5 verschillende koude gerechten kregen. Daarna 5 verschillende warme gerechten. Tonijn taartaar, garnalen , gegrilde kipspiesjes, gegrilde aubergine en artisjok (welke bij Margreet vanuit de moestuin alleen maar in een bloemvaasje komen…haha..) Omdat alles om te delen is, kun je overal van proeven. Vanaf 2 uur in de middag is er live muziek op de zondag, heerlijk om lekker lang na te tafelen.

menukaart: Bekijk hier de menukaart van Beachclub Valencia

Wat een mooi ingericht restaurant

Alles klopt hier gewoon. Waar je ook kijkt, in de kleinste details zie je Valencia. Een licht en fris interieur met een enorme bar bij binnenkomst. Veel natuurlijke materialen zoals hout, bamboe en riet. Een kleurpallet van pasteltinten met een vleugje roze, ik houd ervan! (er rijden zelfs Valencia auto’s door Deventer in deze stijl).

De eye catcher is toch wel dit grote reuzenrad tussen de open keuken en het zitgedeelte van het restaurant.

Uit eten met kinderen?

Ja dat kan, ze hebben speciale kindergerechten! En omdat het concept is dat je alles samen deelt, is dit ook erg leuk om met de kinderen te doen. Ze kunnen overal wat van proeven.

Valencia ligt aan het water, het terras is open. Wanneer je dus op het terras zou zitten met kleine kinderen, dan moet je ze wel goed in de gaten houden. Het water is dichtbij en er staan geen hek voor. Het is dus geen plek waar je de kleinste kinderen (zonder zwemdiploma) ongestoord kan laten spelen in het de buurt van het restaurant, terwijl je zelf lekker blijft tafelen. Wel is er rondom het restaurant voldoende ruimte om te kunnen spelen, er is een ruime parkeerplaats voor de deur voor auto’s.

Wine & Dine of Freaky Sunday

Valencia bied ook leuke arrangementen aan, wat dacht je van een Wine & Dine avond of een avondje borrelen &bites op vrijdagavond met een DJ.

Bekijk de gehele website om al dit leuks te ontdekken! valenciadeventer.nl

Locatie

Beachclub Valencia ligt in het havenkwartier van Deventer, een gebied wat volop in (her)ontwikkeling is. Op loopafstand van de IJssel en het oude centrum. Op fietsafstand vanaf onze boerderij. Voor velen een nog onontdekt terrein….

Adres: Scheepvaartstraat 13, Deventer
(er is voldoende parkeerruimte voor de deur)

We hopen dat je het leuk vond onze ervaring te lezen over deze leuke plek in Deventer.

Wil je meer ideeën lezen over fijne horeca plekken in de buurt van onze Boerderij? Lees dan het blog:

Top 10 leukste terrassen in de buurt van Deventer om met kinderen heen te gaan.

Heb jij ook nog leuke tips voor uitjes op of rondom Deventer, voor ons (Lars en Margreet), of onze vakantiegangers die bij ons verblijven? Tip ze via facebook of instagram!

Lieve groet vanaf de Kleine Wildenberg.

Lars en Margreet van Ginhoven

Wil je vaker leuke boerderijblogs ontvangen? Schrijf je dan in voor onze Boerderijpost! Iedere start van een nieuw seizoen, inspireren we je graag!

Back To Top