skip to Main Content

Pasen, even thuis op een andere plek….

Het is misschien een beetje dubbel, onze minister president roept op om thuis te blijven en daarnaast willen mensen er misschien wel even uit omdat ze al zolang thuis zitten, is onze gedachte….

Onze Pipowagen is nog vrij dit weekend en wij denken dat dit een prima plek is om er even tussenuit te gaan, “corona-proof” voorzover dat kan en mag…

Dus alleen als het voor jou in de buurt is en ook alleen in en rondom de Pipowagen, waar je alle ruimte voor jezelf hebt.

We vinden het gewoon zonde wanneer deze mooie plek niet benut wordt dit weekend, dus:

✓ voor 1 of 2 personen
✓ met gebruik van privé hottub (deze staat warm voor je klaar en kun je het gehele weekend gebruiken)
✓ met gezelschapsspellen om te ontspannen en te verdiepen..
speciaal Pasen aanbod 
✓ alleen voor mensen uit ons Postcode gebied (postcode 7400-7499)
✓ aankomstdag is vrijdag en vertrekdag is maandag
✓ wie het eerst komt…….

Boek nu voor het Paasweekend

Deze aanbieding is inmiddels geboekt en het is dus niet meer mogelijk hier gebruik van te maken! Check gerust de beschikbaarheid voor een ander moment…

__________________________________________

De landelijke corona maatregelen zorgen ervoor dat iedereen zijn leven moet aanpassen, zo ook hier. Wij mogen (nog) wel gewoon mensen ontvangen op onze boerderij. Al onze verblijven zijn volledig zelfstandig en je kunt zelf de keus maken in hoeverre je van de omgeving wilt genieten. Eigenlijk een thuissituatie op een andere plek.
Ons uitgangspunt hierin blijft dat een verblijf bij de Kleine Wildenberg garant moet staan voor een paar dagen onbezorgd genieten. Dat betekent dat wij er alles aan zullen doen om omstandigheden te creëren die dat mogelijk maken. Daar hoort ook een transparante communicatie bij, dus:

– laten we jullie weten dat wij ons hier op het erf allemaal nog goed voelen. Wij zijn niet ziek en hebben geen koorts.
– wij kiezen en volgen de adviezen, mede in het belang voor iedereen om ons heen, voor versobering van ons sociale leven. Bijeenkomsten laten we voor wat ze zijn. Het leidt wel tot meer spelletjes aan de keukentafel, zo heeft iedere nadeel ook weer een voordeel…
– we hanteren, nog meer dan anders, strikte regels t.a.v. onze (persoonlijke) hygiene. Denk aan: het nog vaker wassen van onze handen, het vaker verschonen van handdoeken, extra schoonmaken en desinfecteren van deurklinken, etc.
– bieden we onze gasten extra mogelijkheden om aandacht te besteden aan die van hun. Denk aan, voldoende zeep om een keer extra de handen te wassen, papieren zakdoekjes en de mogelijkheid om indien gewenst de handdoeken en washandjes te wisselen én voldoende toiletpapier (zolang de voorraad strekt, welteverstaan ☺︎)
– we begroeten elkaar niet met een hand en we houden meer afstand van elkaar.
– na het grondig schoonmaken van de accommodatie, kun je zelf naar binnen en zullen we je dan ook ‘contactloos’ ontvangen.

Wij denken dat we hiermee doen wat we kunnen en hopen toch iemand blij te maken met een verblijf in de landelijke frisse lucht!

Wij wensen jullie veel gezondheid toe!

Margreet en Lars van Ginhoven

Back To Top