skip to Main Content

Een sfeervol en warm thuisgevoel op vakantie

In dit blog kun je lezen en zien hoe wij proberen een gezellig thuisgevoel te creëren op de accommodaties van de Kleine Wildenberg. Zo, dat je je bij aankomst meteen thuis voelt en binnenkomt in een huisje waar je je welkom voelt!

Hoe maken wij van de vakantiehuisjes een gezellig thuis?

In onze vakantiewoningen proberen we een warm thuisgevoel te creëren. Een gezellige sfeer in huis creëren we door extra aandacht te geven aan een mooie inrichting en de details. Zo staan er altijd verse bloemen in de huisjes wanneer je als nieuwe gast arriveert.

De huisjes veranderen mee met de seizoenen. Dus in de zomer vind je zomerse bloemen uit onze tuin op tafel, en rondom de feestdagen maken we de huisjes gezellig met kerstversiering, sfeerlichtjes en kaarsen op tafel. Of denk aan heerlijke dekentjes om lekker onder weg te kruipen als het buiten guur en koud is.

In elke accommodatie staat een platenspeler en kun je dus een ‘ouderwetse’ LP draaien. Vaak vragen de kinderen zich af hoe uit zo’n ding nou muziek kan komen..?

Muurschilderingen met de hand gemaakt

In onze accommodaties ’t Juffertje, de Boterbloem en de Klaproos vind je handgeschilderde muurschilderingen. Een persoonlijke touch aan de huisjes mét – hoe kan het ook anders – juffertjes, boterbloemen en klaprozen op de muur.

Je hoeft bijna nergens aan te denken, behalve aan… vakantie!

Leuk al die gezelligheid, maar het moet natuurlijk vooral ook prettig leefbaar zijn. Inpakken voor je op vakantie gaat is altijd een flinke klus en hoe meer er bij de Kleine Wildenberg aanwezig is, hoe minder jullie mee hoeven te nemen in de auto. Dus ook daarin proberen we het jullie zo prettig mogelijk te maken: alles bij de hand, net zoals thuis…

De huisjes zijn mooi, maar ook praktisch ingericht

We proberen de huisjes zo volledig mogelijk in te richten, niet alleen mooi, maar ook praktisch en handig. Serviesgoed, pannen, staafmixer en bestek, genoeg om een heerlijke maaltijd te kunnen bereiden. En een kurkentrekker voor de wijnfles zal niet ontbreken. En vaatwasblokjes (in de huisjes) of afwasmiddel (in de pipowagen) is aanwezig om de boel weer fris te kunnen afwassen.

Opgemaakte bedden en handdoeken voor een warm welkom…

De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en handdoeken en keukendoeken zijn aanwezig. Dat hoef je dus niet mee te slepen vanuit huis en scheelt weer ruimte.

Ook aan de kinderen is gedacht: er is kinderservies en bestek aanwezig! Indien nodig is er een babybedje en kinderstoel voorradig voor de kleintjes en wat dacht je van deze leuke poppenkast in de Klaproos?

Wij snappen dat je na een lange reis toe bent aan een warme bak koffie of thee. In onze huisjes staat dan ook heerlijke koffie (Nespresso) en thee (Art of thea collection) voor je klaar. Ook zijn er spelletjes, tijdschriften en boeken voor algemeen gebruik.

Sfeervol op vakantie – genieten van het binnen- én buitenleven

We proberen je het onze boerderij zowel binnen áls buiten aangenaam voor jullie te maken. Ook op het erf zijn verschillende plekjes om even lekker te zitten of iets nieuws te ontdekken.

De terrassen zijn voorzien van kacheltjes en hout daarvoor mag je gratis pakken. Aan een kindvriendelijke houtklover is gedacht! Zie je jezelf al zitten, marsmallows aan de prikker en smullen maar….

De schommelbank in de speeltuin is vaak favoriet bij jonge ouders om neer te strijken en hun kroost in de gaten te houden tijdens het spelen in de zandbak of in de mini-pipowagen.

Gratis fietsen lenen om de omgeving te verkennen

Je zou bijna het erf niet meer af willen! Wil je toch op ontdekkingstocht? We hebben in de schuur veel fietsen staan om te gebruiken, zoals een bakfiets, ouder/kind tandems en andere fietsen in alle soorten en maten. Gratis te gebruiken als je bij de Kleine Wildenberg overnacht.

BOEHOE!
Ik moet naar huis..
Het is hier super leuk!
Ik wil hier blijven….

MIEs

Extra plezier op vakantie met een ballenbak of bedstede

Elk huisje heeft wel iets extra’s waar kinderen blij van worden, wat dacht je van:

– een ballenbak achter je bed (in de Boterbloem) of
– een stapelbedstede (in ’t Juffertje).

En…

  • …kijk eens wie er achter dat raampje zit? Nijntje woont bij ons in de Klaproos.
  • …in het speelhuis in de Klaproos kunnen kinderen naar hartelust spelen in de gouden ballenbak of in het ‘schooltje’. (Bekijk hier meer over de Klaproos)

Kinderen voelen zich dan ook snel thuis op de Kleine Wildenberg. In de huisjes en natuurlijk ook buiten in de speeltuin, en met alle dieren om te bezoeken en aaien.

Misschien voel je je wel zo thuis dat je eigenlijk niet meer weg wilt…

Hopelijk zien we je snel op onze boerderij!

Wil je vaker dit soort tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze Boerderijpost! Iedere start van een nieuw seizoen, inspireren we je graag!

Back To Top